Driesen nv

Al meer dan 80 jaar is Driesen nv een vaste waarde in de Noord-Limburgse bouwwereld.

Driesen nv is uitgegroeid tot een dynamisch bouwbedrijf dat niet meer weg te denken is uit de Noord-Limburgse bouwwereld. Als algemene aannemer werken we met een 100-tal medewerkers, waarvan 75 arbeiders. Terwijl onze metsers en bekisters zich toeleggen op de ruwbouw van onze projecten, schakelen we voor de afwerking onze eigen afdeling interieurbouw in. Deze wordt bediend vanuit de schrijnwerkerij op onze bedrijfsterreinen en wordt versterkt door onze ploeg sanitair en HVAC. De constante investering in jonge krachten en de vruchtbare samenwerking met een breed spectrum van professionals uit de bouwwereld stimuleren de krachtdadigheid van het bedrijf. We hechten veel belang aan de lokale verankering van ons personeel. Projectmatig hebben we een sterke geografische focus op Limburg, de Antwerpse Kempen en het Hageland.

Als familiebedrijf brengt Driesen nv betrouwbaarheid en standvastigheid naar zijn projecten. We hebben een doorgedreven specialisatie in opdrachten voor openbare besturen en hebben hierdoor een grote diversiteit van projecten in portefeuille: rusthuizen, serviceflats, sporthallen, evenementenhallen, scholen, culturele centra, bedrijfsgebouwen, banken,…

Sinds 2014 bereikte Driesen nv de hoogste categorie van erkenning voor bouwbedrijven namelijk: categorie D klasse 8. Een erkenning die ons op de bouwmarkt meer mogelijkheden zal bieden en de continuïteit van ons bedrijf ten goede zal komen.
Driesen nv beschikt over de volgende erkenningen:
  • Klasse 8, Categorie D – Ondercategorie D1
  • Klasse 7, Ondercategorie D5
  • Klasse 6, Ondercategorie D20
  • Klasse 5, Categorieën E – G – Ondercategorieën D4 - D17
  • Klasse 4, Categorie F - Ondercategorieën D8 – D10 – D11 – D16 – D18 – F2 – P1
  • Klasse 2, Ondercategorieën P2 – P3 – S
  • Klasse 1, Ondercategorieën D6 – D12 – D24